ГЕРБ-СДС вижда противоречие между бюджета и предлаганите политики в програмата на

...
ГЕРБ-СДС вижда противоречие между бюджета и предлаганите политики в програмата на
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС вижда противоречие между бюджета и предлаганите политики в програмата на ПП-ДБ

ГЕРБ-СДС вижда противоречие сред бюджета и предлаганите политики в програмата на ПП-ДБ. Това оповестиха на брифинг от обединението след извършените съвещания сред работни групи по секторни политики, които стартираха предходната седмица. От обединението дефинираха постъпилите към тях оферти като " не напълно професионални " и повдигнаха въпроса по какъв начин ще се реализира бюджетен недостиг от 3%, в случай че в нито една от секторните политики няма остойностяване на съответните ограничения.

" Работата е свършена по средата. Има цели сфери, където забележките и предложенията, отправени от нашите екипи, са признати значително - спорт, земеделие, просвета, външни работи, защита. Благодарности към всички хора, които са положили старания и от наша страна, и от страна на ПП-ДБ, с цел да се извърви някакъв път напред ", уточни Томислав Дончев от ГЕРБ-СДС. 

Той обаче означи, че огромна част от предложенията, които са постъпили към ГЕРБ-СДС, не са напълно професионални. " Имаме дефицити и изчезнали браншове - европейско финансиране, грижа за децата, туризъм ", уточни Дончев. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР